Onze filosofie

Wij zijn Huyghebaert BV, uw expert in verzekeringen.

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor dat service hoog in het vaandel draagt. Wij zijn er voor onze klanten en hebben geen enkele verplichting aan een verzekeraar. Zo kunnen wij altijd kijken wat voor u het beste is, waar u het best verzekerd bent.

Naast verzekeringen kunnen wij u nog een waaier aan andere diensten aanbieden. Zo volstaat één telefoon om een antwoord te krijgen op al uw vragen betreffende beleggingen en vastgoed.

 

Professionaliteit

Door uw verzekeringsportefeuille te analyseren en u te wijzen op onder – of zelfs oververzekering. Niet alleen bij nieuwe klanten maar ook bij trouwe klanten maken wij er een punt van op tijd en stond een nazicht van de polissen te doen.

Onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid vertaalt zich in het leveren van verzekeringen op maat. Wij vragen offertes op bij de diverse verzekeringsmaatschappijen (AXA, Baloise, AG Insurance, Vivium,…) en vergelijken hun dekkingen en premies. Zo kunnen wij u steeds de verzekering voorleggen die voor u prijs/kwaliteit de gunstigste is.

Service

We zijn telefonisch 24/24u bereikbaar, dit 7 dagen op 7. U heeft een schadegeval? Wij handelen dit vlot af. U wenst een persoonlijk gesprek maar heeft enkel ’s avonds tijd? Geen probleem.

Bereikbaarheid

Doordat wij vroeger ook vestigingen hadden in Sijsele en Zedelgem, bent u het mogelijks gewoon ons dicht in uw buurt te vinden. Aangezien we elkaar niet meer ter plaatse in een kantoor kunnen treffen, maken wij er een punt van tot bij u thuis te komen. U blijft natuurlijk ook welkom in ons filiaal te Oostkamp waar er altijd een kop koffie op u te wachten staat.

Ervaring

30 jaar ervaring, dat kunnen wij u geven en dit met een team dat praktisch onveranderd is gebleven en een enorme expertise heeft opgebouwd in landbouwverzekeringen en schadezaken in het algemeen.

Specialisatie

Elke medewerker heeft z’n eigen specialisatie. Landbouw, horeca,… het zijn maar enkele sectoren die binnen ons kantoor vertegenwoordigd zijn.

Eerlijkheid

Wij hebben graag een band met onze klant waarin vertrouwen en eerlijkheid centraal staan.

Enthousiasme

Steeds tot uw dienst en met de glimlach!

Gezond boerenverstand

U wenst ongetwijfeld goed verzekerd te zijn en dit voor de beste premies van de markt? Als u schade heeft, wenst u snel geholpen te worden? U wil geen tijd spenderen aan het uitpluizen van uw verzekeringen maar verwacht dat wij dit doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn er voor jou

Onze verzekeraars

Wij staan steeds voor jou klaar.

slide1-e1478340227948

Anke Decloedt

Zaakvoerder Huyghebaert

Kan het goede uit alle sectoren combineren en haalt graag het onderste voor u uit de kan. Thuis in varia (brand, uitbating, auto,…) en leven (pensioensparen, VAPZ, gewaarborgd inkomen,...) is zij de geknipte persoon om u te adviseren, thuis of op kantoor. Ook uw vragen mbt beleggingen neemt ze er met veel plezier bij.

alexis-mommens-e1475324190293

Alexis Mommens

Zaakvoerder

In eerste plaats vastgoedmakelaar. Een steunpilaar van de firma waar iedereen altijd bij terecht kan.

Cva_2022

Charlotte Van Acker

Productiemedewerker

Klaar om er in te vliegen! De jongste aanwinst in ons kantoor. Dat het een uitdaging wordt is zeker maar dat ze zich zal vastbijten in uw dossiers is dat ook.

haike

Haike 't Kindt

Ervaring, enthousiasme, ambitie en gezond boerenverstand. De filosofie van Huyghebaert is haar op het lijf geschreven. Ze gaat tot het uiterste. Voor u en voor de ploeg.

Johan

Johan De Maeyer

Jeugdig enthousiasme en ervaring combineren. Dat doen we door de tandem Huyghebaert – (Decock) – De Maeyer. De neuzen staan in dezelfde richting en dat betekent dat we er willen zijn voor u, meedenken met u en u graag begeleiden bij elke belangrijke stap in uw leven.